Account & resetten

Het kan zijn dat het wachtwoord van uw wifi veranderd is of dat Tessa op een plek komt te staan met een ander wifi-netwerk. U moet dan Tessa’s wifi resetten en haar opnieuw verbinden

Tessa resetten

U moet Tessa eerst in de installatiemodus zetten om Tessa te resetten. Doorloop de volgende stappen om Tessa te resetten:

Houd de volumeknop aan de achterkant ingedrukt tot Tessa vraagt om de netwerkinstellingen te wissen

Druk nogmaals op de volumeknop ter bevestiging

Tessa start opnieuw op in de installatiemodus

Bij Stap 2 tijdens de installatie selecteer Dit is een nieuwe Tessa. Ik wil alle oude data verwijderen

Tessa verwijdert nu al haar gegevens. U kunt haar nu aan een nieuw account koppelen

Let op! Als Tessa gereset wordt, worden alle gegevens van Tessa verwijderd, inclusief muziek en ingeplande taken. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

U kunt op https://my.tinybots.io/wachtwoord-vergeten een nieuw wachtwoord aanvragen. Ook kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen wanneer u uitlogt en klikt op Ik ben mijn wachtwoord vergeten