Tessa updaten

Tessa krijgt af en toe een nieuwe software update. De app van Tessa geeft aan wanneer er een nieuwe update beschikbaar is.

Tessa handmatig updaten

Geeft de app aan dat een nieuwe update handmatig geinstalleerd moet worden? Volg dan de stappen hieronder:

Houd de volumeknop aan de achterkant ingedrukt tot Tessa vraagt om de netwerkinstellingen te wissen

Druk nogmaals op de volumeknop ter bevestiging

Tessa start opnieuw op in de installatiemodus zodat je haar kan updaten. Begin bij Stap 1 om Tessa aan het internet te verbinden en haar handmatig te updaten.

Tessa zal automatisch de updates installeren tijdens Stap 3 van de installatie.