Laat hier je gegevens achter voor het aanvragen van een demo of voor meer informatie.

Productbeschrijving

Het vriendelijkste zorgrobotje Tessa is speciaal ontwikkeld voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben in hun zelfstandigheid ...

Lees meer

Tessa helpt mensen structuur aan te brengen in hun dag en ondersteunt daarmee in hun zelfstandigheid. Ze geeft reminders van taken, doet suggesties voor activiteiten en kan persoonlijke muziek afspelen. De reminders kunnen via een eenvoudige applicatie worden ingesteld. Dit maakt het ook mogelijk dat reminders van taken op afstand kunnen worden ingesteld.

Reminders van taken

Door middel van reminders van taken, zorgt Tessa er samen met jou voor dat simpele taken op zelfstandige wijze kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast kan Tessa de vraag stellen of de taak is afgerond. Antwoorden op deze vraag worden geregistreerd.

Suggesties van activiteiten

Door middel van suggesties voor activiteiten kan Tessa mensen motiveren om activiteiten te ondernemen in de buurt.

Persoonlijke muziek

Tessa kan persoonlijke muziek afspelen. Let op: Om Tessa te kunnen gebruiken is aanwezigheid van wifi nodig.Verwachte levertijd: Wij verwachten Tessa eind 2017 te kunnen leveren. In de tussentijd houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen. op dit moment is Tessa alleen in het Nederlands beschikbaar. Andere talen zullen volgen. Het uiterlijk van Tessa kan een klein beetje afwijken van de huidige vorm. Ook kunnen de functies en specificaties nog uitbreiden. Uiteraard is dit allemaal gericht op het gebruiksgemak van de gebruiker.