Op tijd ontbijten

Regelmatig eten is erg belangrijk. Soms wordt er toch een maaltijd vergeten.

Daarom kan je Tessa een persoonlijke herinnering laten uitspreken. Zo krijgt uw naaste elke dag tijdig een leuk berichtje om te herinneren aan dat het tijd is voor het ontbijt of voor de lunch.

Familiebezoek aankondigen

Het is erg vervelend als je vergeet dat er iemand langs zou komen. Dan voelt het net aan alsof er plots iemand voor de deur staat.

Tessa kan bijvoorbeeld een half uurtje van te voren aankondigen dat je langs komt. Zo zijn er geen verassingen en kun je lekker genieten van het bezoek.

De krant uit de brievenbus halen

Ook kleine dingen kunnen veel betekenen. De krant uit de brievenbus halen is niet alleen fijn om dat je dan de krant kan lezen, het is ook een beetje lichaamsbeweging.


Door elke dag een herinnering uit te spreken voor bijvoorbeeld de brievenbus, kan uw naaste zelfstandig de dag goed beginnen!Andere voorbeelden:
Tessa: de kleine zorgrobot voor mensen met dementie.

Meer over Tessa

Je kunt als familielid, mantelzorger of zorgverlener met iedere smartphone, tablet of laptop met internet in de web-app komen.

Net zo eenvoudig als een agenda, schrijf je een berichtje en selecteer je het tijdstip wanneer Tessa het moet melden.  Je kunt een berichtje inplannen op elk moment, vanaf elke locatie, wanneer het jou uitkomt.

Tessa uitproberen?

Twijfel je of Tessa bij jullie past? Dan is het mogelijk om haar voor een periode van 15 dagen in huis te nemen en te testen.

Proefperiode aanvragen