Visie

“Een wereld waar sociale technologie iedereen in staat stelt om een vervuld leven te leiden.”

Technologie die ontwikkeld wordt met de mens centraal, houdt rekening met menselijke behoeften voor autonomie, verbondenheid en eigen competentie. Wij willen technologie niet simpelweg inzetten om iets over te nemen, maar juist de mens in zijn kracht zetten om eigen leven te leiden.

Missie

“Wij bouwen sociale technologie die mensen met cognitieve beperkingen niet meer beperkt laten voelen in het dagelijkse leven.”

Bij Tinybots vinden we het heel belangrijk dat iedereen de regie heeft over zijn eigen leven. Maar soms is dit lastig door een beperking, ziektebeeld of zorgbehoefte. Door sociale technologie te ontwikkelen vanuit het mens perspectief, zorgen we dat het individu centraal blijft en niet de ziekte of de beperking het leven overheerst. Wij zetten de mens weer centraal.

Kernwaarden

1. De mens staat centraal

Klantgerichtheid en Empatisch vermogen

Wij creëren technologie voor mensen, en het zijn de mensen die betekenis en waarde geven aan de technologie. Luister, begrijp en waardeer wat onze gebruikers ons vertellen, want voor hen proberen we iets waardevols te creëren, dag in dag uit. 

2. Durf anders te denken

Creativiteit en Resultaatgerichtheid

De oplossing zal niet gevonden worden in hetzelfde veld dat het probleem heeft voortgebracht. Dat iets altijd zo is geweest betekent niet dat het niet anders kan. Zoek naar nieuwe inzichten, probeer nieuwe dingen uit en durf vooral iets te veranderen (inclusief jezelf).

3. Elke dag een beetje beter

Samenwerken en Leren

Wij zijn op een missie om de levens van mensen mooier te maken. Dat bereiken we samen.
Elke dag leren we hoe we dat beter kunnen doen. Elke dag een stapje dichter en verder.