Zorgrobot Tessa

- Informatie voor particulieren -

Tessa: de kleine zorgrobot voor mensen met dementie.

Wie is Tessa?

Tessa is een klein sociaal robotje dat structuur brengt in het dagelijks leven van bijvoorbeeld je ouder,  je partner, je vriend(in) of  jezelf.

Tessa kan eenvoudig worden ingesteld via een webapp door jezelf, maar ook door mantelzorgers, je familieleden en zorgprofessionals.Je kunt via de app bijvoorbeeld een vraag of herinnering inplannen, die Tessa vervolgens op het geplande tijdstip met haar eigen stem uitspreekt. Ook kan Tessa de sfeer in huis verbeteren door voor te stellen om de favoriete muziek van je naaste op te zetten.

Tessa geeft mantelzorgers, familie en zorgprofessional de mogelijkheid om iemand te helpen meer grip op de dag te houden en zelfstandiger te leven.

Tessa wordt ingezet via zorgaanbieders

Tessa wordt ingezet bij gebruikers door zorgaanbieders, welzijnsorganisatie of via gemeenten. Op deze manier ondersteunt Tessa de gebruikers als onderdeel van de zorg. Op dit moment niet mogelijk om Tessa als particulier aan te schaffen.

Wil je Tessa inzetten?
Vaak kan Tessa worden ingezet via een betrokken zorgaanbieder, welzijnsorganisatie of soms via de gemeente. Meer dan 90 zorgaanbieders bieden al zorg met Tessa op dagelijkse basis. Dus informeer bij je zorgaanbieder naar de mogelijkheden.

Neem gerust contact op, of breng ons in contact met je zorgaanbieder, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over gebruik van Tessa of
over uw bestelling?
Neem een kijkje bij de veel gestelde vragen
Of neem contact met ons op via: info@tinybots.nl
of 024-3010188 (ma t/m vrij, 9:00 - 17:00)