Visie

“Een wereld waar sociale technologie iedereen in staat stelt om een vervuld leven te leiden.”

Technologie dat ontwikkeld wordt met de mens centraal, houdt rekening met menselijke behoeften voor autonomie, verbondenheid en eigen competentie. Wij willen technologie niet simpelweg inzetten om processen te automatiseren, maar juist de mens te activeren om eigen leven te leiden.

Missie

“Wij bouwen sociale technologie dat mensen met cognitieve beperkingen niet meer beperkt laten voelen in het dagelijkse leven.”

Bij Tinybots vinden we het heel belangrijk dat iedereen de regie heeft over zijn eigen leven. Maar soms is dit lastig door een beperking, ziektebeeld of zorgbehoefte. Door sociale technologie te ontwikkelen vanuit het mens perspectief, zorgen we dat de individu centraal blijft en niet de ziekte of de beperking het leven overheerst. Wij zetten de mens weer centraal.

Kernwaarden

1. De mens staat centraal.

Wij maken technologie voor mensen, en het zijn de mensen die betekenis en waarde geven aan de technologie.

Luister, begrijp en waardeer wat onze gebruikers ons vertellen, want voor hen proberen we iets waardevols te creëren, dag in dag uit. 
Competenties: Klantgerichtheid en Empatisch vermogen

2. Durf anders te denken.

De oplossing zal niet gevonden worden in hetzelfde veld dat het probleem heeft voortgebracht. Dat iets altijd zo is geweest betekent niet dat het niet anders kan.

Zoek naar nieuwe inzichten, probeer nieuwe dingen uit en durf vooral iets te veranderen (inclusief jezelf).
Competenties: Creativiteit en Resultaatgerichtheid

3. Elke dag een beetje beter.

Wij zijn op een missie om de levens van mensen mooier te maken met ons werk. Er zijn oneindig veel manieren om dit te bereiken met ons product, met ons organisatie en met ons team.

En wij moeten blijven groeien en leren om elke dag een beetje beter te worden.
Competenties: Leren en Samenwerken