Implementatie ondersteuning

"Technologie is alleen zinvol als het op de juiste manier wordt ingezet."

Hoe begin ik?
Welke ondersteuning is er mogelijk?

Innoveren in de zorg is uitdagend. Het begint bij begrijpen wat innoveren is. Het is geen activiteit dat men als organisatie naast reguliere zorgprocessen erbij doet. Innoveren (i.e. vernieuwing van producten, diensten en/of processen etc.)is een proces wat men doorloopt omdat het huidige bedrijfsvoering/zorgproces in de organisatie niet meer rendabel is.

Kans op slagen is er als het belang van innovatie wordt gedeeld in alle lagen van de organisatie. Daarom begint onze ondersteuning bij het draagvlak vinden in de organisatie bij je collega's, team en/of personeel.

Wij onderscheiden twee trajecten: een pilot traject en opschalingstraject. Ieder heeft een ander karakter met andere aanpak voor andere uitdagingen waar we eerst op moeten focussen. De trajecten sluiten op elkaar aan. En hebben eenzelfde uitgangspunt en dat is dat implementatie als onderdeel van het innoveren alleen lukt als we vertrouwen in elkaar leggen, samen leren, verantwoordelijk voelen en open staan om anders te werken.

Implementatiemodel v1

Hoe pak ik de implementatie aan?

Maak een afspraak met onze implementatie adviseur.

Wij bespreken wat nodig is en maken gezamelijk een plan met u.

Wij doorlopen samen de implementatie traject.

Afspraak maken

Pilot starten?

Wilt u direct aan de slag? U kunt gelijk Tessa bestellen.
Of wilt u een pilot beginnen maar heeft u nog steeds vragen? 

Plan een belafspraak in met onze adviseurs om u verder te helpen.

Offerte aanvragen