In gesprek over de visie tussen samenwerking zorgaanbieder en leverancier op het gebied voor de ontwikkeling van implementatie

Maurits van Gurp
July 15, 2023

Jan-Kees vertelt: als beide partijen open staan om samen te werken kunnen zorgproducten en hun impact verbeterd worden. Wang voegt toe "Wij zien de noodzaak om als industrie een gezamenlijke propositie te organiseren". En bijvoorbeeld: "Samen met zorgaanbieders een hybride zorgpad dementie te ontwikkelen."

Jan-Kees vertelt "Grote veranderingen op het gebied van tijd- en kostenbesparing ga je pas maken als ouderen het weer zelf kunnen doen". Daar geloven we bij Tinybots helemaal in, en we geloven dat Tessa daar een mooi voorbeeld van is.

Maar om een innovatie in de zorg succesvol te maken is het belangrijk dat een innovatie waarde brengt voor alle partijen; client, medewerker, zorgaanbieder en verzekeraar. Tinybots heeft daarom een speciaal implementatie team opgezet wat op drie lagen van de organisatie werkt: management, zorgteams en cliënten.

Wil je het artikel lezen? Volg dan deze link: https://www.planetlifestyle.nl/gouden-jaren/implementatie-zorginnovaties/?utm_source=tinybots&utm_campaign=gouden_jaren