PUUR

Maurits van Gurp
May 15, 2023

Voor medewerkers van ZZG zorggroep is het nu mogelijk om Tessa aan te vragen via het PUUR Ecare ECD. Zo helpen we zorgverleners om Tessa in te zetten vanuit het primaire zorgproces als onderdeel van de dagelijkse zorg.

ZZG zorggroep heeft als eerste zorgaanbieder de integratie om Tessa via 'Tessa as a Service' aan te vragen of af te melden direct via hun ECD. De Tessa wordt na aanvraag plug & play geleverd. Dit maakt het voor de medewerker makkelijker en veiliger om de aanvraag te doen. Daarbij scheelt het ook tijd aan administratie handelingen met minder kans op fouten.

De integratie is ontwikkeld samen met ECare en ZZG, en parallel met Vitavanti. Zo biedt ZZG de zorgverleners hetzelfde werk proces voor zowel de Medido als de Tessa. Dit maakt het makkelijker voor medewerkers en zo hoeft er maar één proces geleerd te worden.

Het systeem van TESSA is al de meest intuïtieve interface voor mensen met een cognitieve beperking. Dit is pas de eerste stap, er staan meer integraties op de planning. Dit zal steeds meer waarde en mogelijkheden ontsluiten voor de zorg.

Meer leren? Meld je aan voor het webinar voor donderdag 9 februari. Als onderdeel van de Slimme Zorg Estafette zal ZZG hier meer over delen. Je kunt je aanmelden voor het webinar via deze link: https://www.slimmezorgestafette2023.nl/programma-onderdelen/sessie/0a0e840d/