LENTE ACTIE:
We hebben ook een leuke bijkomstigheid wanneer je in de maand april met ons een Tessa inzet. Wij bieden dan namelijk een extra presentje aan voor jullie en de cliënten: Een vogelnestje voor in Tessa, bedrukte sokken, een handige bedrukte tas en eensnoeppot incl. snoep!

Maak hieronder snel een belafspraak in de maand April want OP=OP!

Tessa Expert & Coach

Wanneer jouw zorgteam een Team Onboarding Traject bij ons volgt, heeft gevolgd of binnenkort gaat volgen is de Tessa Expert daar onderdeel van.

U kunt een afspraak maken met een van onze Tessa Experts om u te helpen met introductie, installatie en instellen van een Tessa voor een cliënt. We kunnen eventueel samen naar de cliënt toe gaan, maar we weten dat jullie het ook heel druk hebben, dus kunnen wij als Tessa Experts ook alleen naar de cliënt toe gaan.

Hieronder kan je een belafspraak inplannen met een Tessa Expert. Tijdens deze belafspraak zullen de benodigde gegevens verzameld worden en zal er een datum en tijd afgesproken worden voor de inzet van Tessa.

Afspraak inplannen

Testimonials

Lees hieronder de ervaringen van andere zorgmedewerkers met de Tessa Expert & Coach dienst

"Het inzetten van Tessa had in het begin bij mij voor veel vragen gezorgd. Hoe moet ik het aanpakken. Hoe kan ik Tessa het beste 'voorstellen' aan de client. Welke stappen moet ik zetten als ik Tessa ga installeren. En ga zo maar door. Maar doordat ik gebruik kon maken van een Tessa coach, en hierdoor gekoppeld werd aan Nina voelde het alsof ik het al veel langer deed! Ik kon haar beladen met vragen over het hele proces en ze wist mij altijd de juiste antwoorden te geven. Doordat ik en korte lijn had met Nina, merkte ik dat het proces mij makkelijker werd. En heb ik samen met haar 3 Tessa's kunnen inzetten. Vanaf nu zal ik zelfstandig een Tessa in gaan zetten, maar ik weet dat ik altijd op haar en natuurlijk haar collega's van TinyBots terug kan vallen."

Annelies Hamelink
Zorgpartners Team Boskoop en Waddinxveen

"Op 2 Augustus heb ik kennis gemaakt met Nina, de Tessa coach voor ons team. Later zijn we samen naar een cliënt gegaan om de zorgrobot (genaamd de Tessa) in te gaan stellen. Deze cliënt vergat regelmatig zijn medicatie in te nemen, waardoor we graag de zorgrobot wilden gaan inzetten. Door het inzetten van dit hulpmiddel blijft de cliënt langer zelfstandig en is er uiteindelijk minder thuiszorg nodig. De Tessa coach heeft de tijd genomen om de zorgrobot samen in te stellen, dit heb ik als erg prettig ervaren. Tevens werd er een app geïnstalleerd op mijn tablet, wat het instellen van de zorgrobot een stuk makkelijker maakt. Als ik of mijn collega’s vragen hebben over deze zorgrobot, mogen we altijd contact opnemen met de Tessa Coach. Ze is laagdrempelig bereikbaar voor ons team, dit heeft een positief effect op de samenwerking. Ik heb veel geleerd en mijn deskundigheid is toegenomen op het gebied van zorgtechnologie."

Iris Zweerts
Zorgverlener van Thebe team Tilburg Heikant

"De Tessa coach was kalm en rustig. Wist op een begrijpelijke manier de cliënt, mantelzorg en mij mee te nemen in het hoe en wat van de zorgrobot.
Ik ben erg blij met de professionele begeleiding en kan het van harte aanraden."

Roos Wemmenhove
Verpleegkundige wijkteam Thebe Wandelbos Oost