Ontmoet Maarten: "Ik word blij van de gesprekken die ik voer met de mensen in het werkveld, dit motiveert mij om nog meer mensen te helpen."

Maarten van der Duin
November 10, 2022

Vanuit mijn studie gezondheidszorgtechnologie ben ik met verschillende zorgtechnologieën in aanraking gekomen. Hier heb ik geleerd dat je moet kijken naar de gebruiker en zijn/haar behoefte en hoe de zorgtechnologie het beste hierop kan aansluiten. Daarom wil ik graag mijn kennis inzetten om te helpen bij de inzet van zorgtechnologie bij eindgebruikers. Ik ben overtuigd dat iedereen iets kan bijdragen in de zorg op zijn eigen manier, zo help ik met de inzet van Tessa.  

Ik vind het belangrijk dat Tessa aansluit bij de zorgvraag van de client en om samen te ondervinden hoe de eigen regie van de client hierin verbetert kan worden.

Ik werk sinds augustus bij Tinybots als Tessa Coach. Ik vind het heel leuk om samen met de cliënt, zorgmedewerker en mantelzorger contact te hebben over hoe zorgrobot Tessa het beste ingezet kan worden. Als Tessa Coach help ik de zorgmedewerker met het instellen en inzetten van Tessa bij de cliënten thuis. Samen met de cliënt en mantelzorger bespreken we hoe Tessa de cliënt kan helpen en stellen we Tessa samen. Ik vind het belangrijk dat Tessa aansluit bij de zorgvraag van de client en om samen te ondervinden hoe de eigen regie van de client hierin verbetert kan worden.  Hoe waardevol is het als de client zelfredzamer wordt door de inzet van Tessa? Ik word blij van de gesprekken die ik voer met de mensen in het werkveld, dit motiveert mij om nog meer mensen te helpen.